Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول صدرعاملی گفت:فیلم‌های من درآینده یک سند واقعی از دوران اجتماعی خود هستند واین مرا خوشحال می کند. این نوع فیلم‌ها، نشانگر این خواهند بود که چه دوره‌هایی بر مردم گذشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،این کارگردان سینما در نشست نقد و بررسی فیلم «سال دوم دانشکدۀ من» که به دعوت جمعیت سفیر دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، برگزار شد،اظهار داشت: طی دهه های گذشته، برای نوجوانان و اکنون در حوزه دانشجویان فیلم ساخته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۰ سال است فیلم‌هایی برای رده سنی ۱۲ تا ۲۰ سال کار می‌کنم وتلاش دارم تا این نسل را بفهمم .

وی ادامه داد: کارها و فعالیت‌های من به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ دوره اول در دهه ۶۰ تا اوایل دهه ۸۰ با ساخت فیلم‌هایی کاملاً دراماتیک و ملودرام رقم خورد. شش سال ممنوع الکار بودم و بعدآن فیلم‌های «دختری با کفش‌های کتانی»، «من ترانه ۱۵ سال دارم»، «دیشب باباتو دیدم آیدا» و فیلم‌های پس‌ازآن را ساختم. ممنوع الکاری  یک توفیق اجباری برایم بود و از سال ۱۳۷۲ که به من اعلام کردند   فیلم‌هایتان را دوست نداریم  مستندهایی اجتماعی کار کردم.

این کارگردان تصریح کرد: من در فیلم «سال دوم دانشکده من»، کوشیده‌ام تا بتوانم کمی سینمای اجتماعی را به سینمای انسانی نزدیک کنم. وظیفه سینمای اجتماعی نشان دادن ضعف جامعه است تا سریع‌تر اصلاح شوند . بعضی‌ها می گویندکه اگر جای شخصیت داستان بودند طور دیگری رفتار می‌کردند اما واقعیت این است که این فیلم تلاش کرده تا داستان غریزه را مطرح کند.ابتدا نام «چشم عروسک» را برای «سال دوم دانشکده من» انتخاب کردم. چشم عروسک، یک بیماری است که در آن انسان مثل یک عروسک می‌شود و هیچ حرکتی ندارد.

صدر عاملی در ادامه افزود: چه بر سر ما آمده که رابطه‌ها دم دستی شده‌ و چه چیزی باعث شده که عشق ها به سرانجام نمی‌رسند؟ خانواده‌ها، زیر یک سقف اما هرکدام تنها و در تلفن‌های همراهشان هستند.همدلی در خانواده‌ها تغییر کرده و علی‌رغم با هم بودن، افراد از نظر ذهنی تنها شده‌اند. من در این حوزه احساس خطر می‌کنم و می‌گویم باید  فضای گفت‌وگو شکل بگیرد.

وی ادامه داد: من در جامعه‌ای فیلم می‌سازم که هر روز با واقعه جدیداجتماعی در آن روبه‌رو می‌شوم. امروز با این وضعیت، من باید فیلمی بسازم که دو سال دیگر نمایش داده شود و تاریخ‌مصرف نداشته باشد.

این کارگردان در ادامه تصریح کرد:سینمای خوب، سینمایی است که مخاطب را به فکر فروببرد،سینمایی که از زیست، نحوه فکر و هدف‌گذاری فیلم‌ساز و نویسنده‌اش برمی‌خیزد.اعتقادی به سینمای پایان باز، فیلم هنری و ... ندارم. راز ماندگاری سینما در تنوع آن و انواع نگاه‌هایی است که به آن می‌شود اما روی این مسئله تأکید دارم که کاراکتر «سال دوم دانشکده من» ذهن مخاطب جوان را درگیر می‌کند.

صدرعاملی در پایان گفت: فیلم‌های من درآینده  یک سند واقعی از دوران خود هستند واین مرا خوشحال می کند. این نوع فیلم‌ها، نشانگر این خواهند بود که چه دوره‌هایی بر مردم گذشته است.

درپایان این نشست جمعیت سفیر دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، به‌پاس پایه‌گذاری سینمای اجتماعی  ایران ، نخستین نشان فیروزه‌ای خود را به رسول صدر عاملی اهدا کرد.

 

 

بیشتر بخوانید: اکران«نار و نی»بعد از31سال/ فیلمی با ایده زندگی ساموئل خاچیکیان «نار و نی» بعد از 31 سال اکران می شود/ فیلمی با ایده زندگی ساموئل خاچیکیان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ذهن ساخت فیلم عروسک کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی

پوران درخشنده که این روزها دو پروژه سینمایی و ادبی را همزمان پیش می‌برد، در گفت‌وگو با خبرنگار سینما صبا، گفت: همچنان در حال نگارش رمان «مادرم ایران» هستم.
او درباره این کتاب که پیش‌تر اعلام شده بود آن را بر مبنای زندگی مادرش می‌نویسد، اظهار داشت: کار نگارش این رمان در مراحل آخر خودش است و پس از انتشار کتاب، مقدمات تولید یک سریال برای شبکه نمایش خانگی بر اساس آن آغاز خواهد شد.
کارگردان تحسین شده «پرنده کوچک خوشبختی»، «شمعی در باد» و «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» همچنین درباره آخرین وضعیت پروژه جدید سینمایی‌اش گفت: همچنان در تدارک ساخت فیلم «عشق» با موضوع مهاجرت هستم.
او که عضو انجمن‌های فیلمسازان زن آمریکا و کارگردانان مستقل آمریکاست و در سال ۱۳۷۷، فیلم «عشق بدون مرز» را به عنوان محصول مشترک در آمریکا با حضور ۴۰ بازیگر آمریکایی و ۱۰ بازیگر ایرانی ساخته بود، درباره کتسنیگ فیلم تازه خود اظهار داشت: مذاکره با بازیگران مدنظر ایرانی و خارجی ادامه دارد و هنوز با کسی توافق نهایی حاصل نشده است.
درخشنده که غالبا در کارهای داستانی خود نیز به مبنای پژوهش و مستندنگاری وقایع توجه می‌کند، درباره این که «عشق» تا چه حد بر اساس ماجراهای واقعی پیش می‌رود، گفت: بله، این بار هم مثل همیشه کار بر مبنای واقعیت‌های اجتماعی شکل می‌گیرد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • خانم ژیلا صادقی، این صحبت‌هایت را فراموش کردی؟!
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • فیزیک ثابت کرد که «دشمنِ دشمنِ شما واقعاً دوست شماست»
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند